2019-07-01

Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı

Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı tezli yüksek lisans programı öğrencisi Gökçe Faika MERDAN’nın Doç. Dr. Günay YILDIZ TÖRE danışmanlığında hazırlamış olduğu ‘’NFC-Doplu TiO2 Fotokatalistine Maruz Bırakılmış Aktif Çamurun Gerçek Evsel Atıksu Biyodegradasyonundaki Performansının Ve Yenilenebilirliğinin Değerlendirilmesi’’ konulu Tez Savunma Sınavı 28/06/2019 tarihinde Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında yapılmıştır.

Yüksek lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı olarak değerlendirilmiş olup öğrencimiz Göknur CANLI’yı ve danışmanı Doç. Dr. Günay YILDIZ TÖRE’yi tebrik ederiz.

JÜRİ ÜYELERİ:

Doç. Dr. Günay YILDIZ TÖRE     TNKU Çorlu Mühendislik Fak. Çevre Müh. Bölümü

Prof. Dr. Emine UBAY ÇOKGÖR, İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi . Çevre Mühendisliği Bölümü

Prof. Dr. Güçlü İNSEL, İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi . Çevre Mühendisliği Bölümü