2020-06-04

Bitki Koruma Anabilim Dalında Doktora Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı

Deniz KARABULUT'un Prof.Dr. Gassan KÖKLÜ danışmanlığında hazırlamış olduğu "Tekirdağ ilinde bazı Kabakgil Virüslerinin Moleküler Karakterizasyon'" isimli doktora tezinin savunma sınavı 27 Mayıs 2020. tarihinde saat 14:00'de YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Doktora tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

1- Prof.Dr. Gassan KÖKLÜ (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bitki Koruma)

2- Prof.Dr. Nuray ÖZER (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bitki Koruma)

3- Prof.Dr. Gülşen SERTKAYA (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma)

4. Doç.Dr. Muharrem Arap KAMBEROĞLU (Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma)