2019-06-14

Biyoloji Anabilim Dalı Doktora Tez Savunma Sınavı

Biyoloji Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Gülru YÜCEL'in Prof. Dr. Evren CABİ birinci danışmanlığında ve Prof. Dr. Metin TUNA ikinci danışmanlığında hazırlamış olduğu “Kültürü yapılan Korunga (Onobrychis Mill, Baklagiller) Taksonları ve Bazı Yabani Akrabalarının Moleküler Sitogenetik Yöntemler ile Karakterizasyonu'' konulu tez savunma sınavı 11/06/2019 tarihinde Biyoloji Anabilim Dalında yapılmıştır.

Doktora tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı olarak değerlendirilmiş olup öğrencimiz Gülru YÜCEL ve danışmanları Prof. Dr. Evren CABİ ve Prof. Dr. Metin TUNA hocalarımızı tebrik ederiz.

JÜRİ ÜYELERİ:

Prof. Dr. Evren CABİ       Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü

Prof. Dr. Rüştü HATİPOĞLU  Çukurova Üniversitesi  Ziraat Fak. Tarla Biktileri Bölümü

Prof. Dr. Murat DEVECİ        Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri Bölümü

Doç. Dr. Bozena KOLANO    Silesia Universitesi Katowice, Biyoloji ve Çevre Koruma Fakültesi, Bitki Anatomisi ve Sitolojisi Bölümü

Doç. Dr. İlker NİZAM           Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü