2020-07-11

Tarla Bitkileri Anabilim Dalında Tez İzleme Komitesi Toplantısı Dijital Ortamda Yapıldı.

Yasemin ÇİFTÇİ ŞENER’in Prof. Dr. Burhan ARSLAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Tekirdağ Koşullarında Farklı Azot Dozlarının Keten (Linum usitatissimum L.) Bitkisinin Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi” isimli doktora tez izleme komitesi toplantısı 06 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

1- Prof. Dr. Burhan ARSLAN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tarla Bitkileri)

2- Prof. Dr. Fadul ÖNEMLİ (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tarla Bitkileri)

3- Prof. Dr. Selim AYTAÇ (Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kenevir Araştırma Enstitüsü)