2020-11-30

Seminer dersi ve Seminer Konuları

DUYURU

Üniversitemiz Senatosunun 03.09.2020 tarih ve 19 sayılı toplantısında alınan 11 numaralı kararı uyarınca pandemi nedeniyle uzaktan eğitim şeklinde uygulanan 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında a-senkron olarak yapılan Seminer dersi ile ilgili yapılan çalışmalar, ders notları, ders sunumları, soru ve ödevleri; word, video ya da pdf formatında sisteme yükleneceğinden sunumu yapılmayacaktır.

Ancak, Enstitümüz 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Takviminde de belirtildiği üzere, 05 Şubat 2021 tarihine kadar her öğrencinin “Semineri” ile danışman tarafından doldurulan “değerlendirme formunun” PDF dosyası olarak Anabilim Dalı Başkanlığı kanalıyla Enstitüye gönderilmesi ve Başarılı/Başarısız sonuçlarının otomasyona girilmesi gerekmektedir.

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Seminer dersi alan öğrencilerin “Seminer Konuları” Anabilim Dalı itibariyle aşağıda sunulmuştur.

İlgililere duyurulur.

Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı