2020-06-28

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı



Hülya EROL’un Dr. Öğr. Üyesi Fatma COŞKUN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Badem Sütünden Ballı ve Muzlu Kefir Üretimi" isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 26 Haziran 2020 tarihinde saat 11:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Dr. Öğr. Üyesi Fatma COŞKUN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

2- Dr. Öğr. Üyesi Binnur KAPTAN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

3- Dr. Öğr. Üyesi Şafak YILDIRIM (Trakya Üniversitesi Arda MYO, Gıda Teknolojisi)