2020-08-31

Biyoloji Anabilim Dalında Tez İzleme Komitesi Toplantısı Dijital Ortamda Yapıldı.

Mehmet GEZGİNCİ’nin Doç. Dr. Elife Zerrin BAĞCI danışmanlığında hazırlamış olduğu " Delaunay Teselasyonu Sonucunda Elde Edilen Tetrahedronların Küresellik Değerleri ile Protein Yüzeylerinin ve Protein Komplekslerinin Arayüzlerinin Karakterizasyonu” isimli doktora tez izleme komitesi toplantısı 20 Temmuz 2020 tarihinde saat 09:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Doktora tez izleme komitesi toplantısı, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

1- Doç. Dr. Elife Zerrin BAĞCI (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Biyoloji)

2- Doç. Dr. Duygu YAŞAR ŞİRİN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Biyoloji)

3- Doç. Dr. Gökhan KAÇAR (Trakya Üniversitesi, Genetik ve Biyomühendislik)