Fen Bilimleri Enstitüsü
2020-07-21

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Doktora Tez İzleme Komite Toplantısı Dijital Ortamda Yapıldı



Fatmagül HALICI DEMİR’in Dr. Öğr. Üyesi Binnur KAPTAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Üretilen Edirne Tip Beyaz Peynirlerden Olgunlaştırma Sürecinde Elde Edilen Peptitlerin Bazı Biyoaktif Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi" isimli doktora tez izleme komitesi toplantısı 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Doktora Tez İzleme Komitesi Toplantısı, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Dr. Öğr. Üyesi Binnur KAPTAN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

2- Prof. Dr. Ömer ÖKSÜZ (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

3- Prof. Dr. Suzan ÖZTÜRK YILMAZ (Sakarya Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)