2020-08-31

Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalında Tez İzleme Komitesi Toplantısı Dijital Ortamda Yapıldı.

Reva ŞERMET’in Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ danışmanlığında hazırlamış olduğu “Yeşil Ölçüm Sistemine Yönelik Bir Model Önerisi: Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesi Örneği” isimli doktora tez izleme komitesi toplantısı 28 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Doktora tez izleme komitesi toplantısı, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

1- Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı)

2- Prof. Dr. Elif Ebru ŞİŞMAN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı)

3- Doç. Dr. Tahsin YILMAZ (Akdeniz Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı)