2020-08-31

Tarla Bitkileri Anabilim Dalında Doktora Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı.

Çağla ÇOLAK’ın Prof. Dr. A. Canan SAĞLAM danışmanlığında hazırlamış olduğu "Türkiye Gölsoğanı (Leucojum aestivum L.) Populasyonlarının Karakterizasyonu ve Seçilen Populasyonların Ön Verim Denemeleri” isimli doktora tez savunma sınavı 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 09:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Doktora tez savunma sınavı, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

1- Prof. Dr. A. Canan SAĞLAM (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tarla Bitkileri)

2- Prof. Dr. İsmet BAŞER (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tarla Bitkileri)

3- Prof. Dr. İsa TELCİ (Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Tarla Bitkileri)

4- Doç. Dr. Oya KAÇAR (Uludağ Üniversitesi, Tarla Bitkileri)