2023-10-27

ENSTİTÜMÜZ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Enstitümüz lisansüstü öğrencilerine Biyosistem Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Fatih KONUKCU, Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Tekstil Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Can ÜNAL ve Kimya Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nesimi ULUDAĞ tarafından okutulan “Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik” dersi kapsamında Müdür Yardımcımız Doc. Dr. Raziye IŞIK tarafından Ekim 2023'de online olarak oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon eğitimi ile lisansüstü öğrencilerimize Üniversitemizin ve Enstitümüzün genel yapısı, sunulan olanakları, gerçekleştirilen faaliyetler ile idari-akademik konular ve mevzuat hakkında detaylı bilgiler verilmiş ve eğitim soru-cevap bölümüyle tamamlanmıştır.