2020-05-21

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı(1)



Emel YÜCEL'in Prof.Dr.Murat TAŞAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Beyaz Çikolatada Kakoa Yağı Kristal Çeşitlerinin Reolojik Yöntemle Belirlenmesi" isimli yüksek lisans tezi 13 Mayıs 2020 tarihinde 15:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

 

Jüri Üyeleri:

1- Prof.Dr. Murat TAŞAN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

2- Prof.Dr. Ümit GEÇGEL (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

3- Dr.Öğr.Üyesi Ömer Said TOKER (Yıldız Teknik Üniversitesi)