2020-06-22

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı



Merve KARLIDAĞ’ın Dr. Öğr. Üyesi Binnur KAPTAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Kolostrum: Farmakolojik, Nutrasötikal Ve Fonksiyonel Özellikleri " isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 13 Haziran 2020 tarihinde saat 10:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Dr. Öğr. Üyesi Binnur KAPTAN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

2- Dr. Öğr. Üyesi Fatma COŞKUN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

3- Dr. Öğr. Üyesi Şafak YILDIRIM (Trakya Üniversitesi Arda MYO, Gıda Teknolojisi)