2023-12-14

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü mezunlarını bir araya getirmek için “1. Mezun Günleri” düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonundaki programa Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Murat DEVECİ, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Raziye IŞIK ve Dr. Öğr. Üyesi Rabia KORKMAZ TAN, akademisyenler, kamu ve özel sektör kurumlarının temsilcileri, idari personel, mezunlar ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Murat DEVECİ gerçekleştirdiği açış konuşmasında “Lisansüstü eğitimin önemini,  öğrencilere kazandırmış olduğu yetkinlikleri” aktardı. Konuşmacılar “ Araştırma Enstitülerindeki Kariyer Olanakları, Tarımsal Biyoteknoloji Lisansüstü Eğitimi, Tarla Bitkilerinde Lisansüstü Eğitim, Lisansüstü Eğitimde Erasmus Deneyimi” konulu sunular gerçekleştirdi. Daha sonrasında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu ve konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile program sona erdi.