Fen Bilimleri Enstitüsü
2024-04-01

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü mezunlarını bir araya getirmek için “2. Mezun Günleri” düzenlendi.



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü mezunlarını bir araya getirmek için “2. Mezun Günleri” düzenlendi.

 

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonundaki programa Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Raziye IŞIK ve Dr. Öğr. Üyesi Rabia KORKMAZ TAN, akademisyenler, kamu ve özel sektör kurumlarının temsilcileri, idari personel, mezunlar ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Rıfat BİRCAN gerçekleştirdiği açış konuşmasında “Lisansüstü eğitimin önemini,  öğrencilere kazandırmış olduğu yetkinlikleri” aktardı. Konuşmacılar “ Biyoloji Lisansüstü Eğitimi, Çok Yönlü Kariyer İnşası, Özel Sektöre Lisansüstü Eğitimin Faydaları, Matematikte Lisansüstü Eğitimin Getirdikleri” konulu sunular gerçekleştirdi. Daha sonrasında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu ve konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile program sona erdi.