Fen Bilimleri Enstitüsü
2019-08-28

2019-2020 Güz Yarıyılı Lisansüstü Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Sonuçları



T.C.

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2019-2020 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI ve KESİN KAYIT DUYURUSU 

Enstitümüz Anabilim Dallarının 2019-2020 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI yabancı uyruklu öğrenci kontenjanlarına başvuran adayların ilgili Anabilim Dalı tarafından yapılan değerlendirmelere ilişkin durum listeleri aşağıda sunulmuştur.

Başvurusu Kabul edilen adayların, aşağıda belirtilen belgeler ile 02 - 03 - 04 EYLÜL 2019 tarihlerinde (3 gün) (mesai saati bitimine kadar) kesin kayıt için Enstitümüze şahsen gelmeleri gerekmektedir.

Kontenjan dahilinde Yedek aday olarak ilan edilen adayların; asıl adaylardan kesin kaydını yukarıda belirtilen tarihlerde yaptırmayanlar olması durumda 09 - 10 -11 EYLÜL 2019 tarihlerinde (3 gün) (mesai saati bitimine kadar) kesin kayıt için Enstitümüze şahsen gelmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYDINI YAPTIRARAK ÖĞRENCİLİĞE HAK KAZANAN ADAYLAR;

Kesin kayıt ile birlikte sistem tarafından tanımlanan öğrenci numaralarını web sayfamızdaki duyurulardan öğrenecektir. 09 Eylül 2019 - 13 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm kayıtlı öğrenciler gibi danışman öğretim üyelerinden, 2019 - 2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında alması gereken dersler konusunda bilgi alacak ve Enstitü web sayfasında “kayıt yenileme/ders kaydı” ile ilgili duyurularda yapılan yönlendirmeler ile Üniversitemiz otomasyon sistemi “e-universite” üzerinden, __Kullanıcı adı: öğrenci numarası ve Şifre : TC Kimlik no __ ile giriş yaparak ilgili yarıyılda alacağı dersleri seçecek ve danışman onayından sonra kaydını tamamlamış olacaktır. adı: Öğrenci Numarası ve Şifre: TC Kimlik No) giriş yaparak alacağı dersleri seçecek ve danışman onayından sonra kaydını tamamlamış olacaktır.

NOT: Enstitü web sayfasında yer alacak duyuruları takip etmeniz önemle rica olunur.

 

2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Yabancı Öğrenci Başvuru Sonuçları için tıklayınız

 

TNKÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ