2020-06-22

Bitki Koruma Anabilim Dalında Doktora Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı

Tuğba Hilal KILIÇ’ın Prof. Dr. Nuray ÖZER danışmanlığında hazırlamış olduğu " Ayçiçeği Mildiyösü (Plasmopara halstedii (Farlow) Berl. Et de Toni)'ne Karşı Dayanıklılık Mekanizmasının İncelenmesi Üzerine Çalışmalar" isimli doktora tezinin savunma sınavı 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Doktora tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Prof. Dr. Nuray ÖZER (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bitki Koruma)

2- Prof. Dr. Figen MERT TÜRK (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bitki Koruma)

3- Prof. Dr. Soner SOYLU (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Bitki Koruma)

4- Prof. Dr. Temine ŞABUDAK (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kimya)

5- Dr. Öğr. Üyesi Arzu COŞKUNTUNA (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bitki Koruma)