2019-07-08

Biyoloji Anabilim Dalı Doktora Tez Savunma Sınavı

Biyoloji Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Medine Münevver UMA’nın Prof. Dr. Naciye Gülkız ŞENLE danışmanlığında hazırlamış olduğu ‘’Türkiye’de Yayılış Gösteren Anemone L. ve Pulsatilla Mill. (Ranunculaceae) Cinslerinin Taksonomik Revizyonu’’ konulu Tez Savunma Sınavı 20/06/2019 tarihinde Biyoloji Anabilim Dalında yapılmıştır.

Doktora tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı olarak değerlendirilmiş olup öğrencimiz Medine Münevver UMA’yı ve danışmanı Prof. Dr. Naciye Gülkız ŞENLE’yi tebrik ederiz.

JÜRİ ÜYELERİ:

Danışman: Prof. Dr. Naciye Gülkız ŞENLER, TNKÜ, Fen-Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü
Doç. Dr. Ece SEVGİ, Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Botanik Anabilim Dalı
Dr. Öğretim Üyesi Gülay ECEVİT GENÇ, İstanbul Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Botanik Anabilim Dalı
Dr. Öğretim Üyesi Nevin ŞAFAK ODABAŞI,  TNKÜ, Fen-Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü
Dr. Öğretim Üyesi Sefer DEMİRBAŞ,  TNKÜ, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü