2020-07-10

Biyosistem Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı

Ebru BAŞDEMİR’in Prof. Dr. Selçuk ARIN danışmanlığında hazırlamış olduğu " Sensörlerin Tarımda Kullanımı ve Örnek Bir Toprak Nem Sensörü Üzerinde Çalışma” isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 01 Temmuz 2020 tarihinde saat 09:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

1- Prof. Dr. Selçuk ARIN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Biyosistem Mühendisliği)

2- Prof. Dr. İlker H.ÇELEN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Biyosistem Mühendisliği)

3- Prof. Dr. Gıyaseddin ÇİÇEK (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tarım Makineleri)