2020-07-10

Biyosistem Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı

Mehmet KEÇİCİ’nin Prof. Dr. Selçuk ARIN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Tarım Makinaları Üreten Bir İşletmede Gürültünün Haritalanması” isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 01 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Prof. Dr. Selçuk ARIN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Biyosistem Mühendisliği)

2- Prof. Dr. İlker H.ÇELEN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Biyosistem Mühendisliği)

3- Prof. Dr. Gıyaseddin ÇİÇEK (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tarım Makineleri)