2020-06-23

Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı

Özge SOFUOĞLU’nun Prof. Dr. Aysun SAĞBAŞ danışmanlığında hazırlamış olduğu "Otomotiv Camı Üretiminde Malzeme İhtiyaç Planlama Optimizasyonu" isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

1- Prof. Dr. Aysun SAĞBAŞ (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği)

2- Dr. Öğr. Üyesi Ulviye POLAT (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi,Endüstri Mühendisliği)

3- Dr. Öğr. Üyesi Tülay KORKUSUZ POLAT (Sakarya Üniversitesi,  Endüstri Mühendisliği)