2020-06-22
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı
Begüm ÇOBAN’ın Prof. Dr. Bilal BİLGİN danışmanlığında hazırlamış olduğu " Şekerlemelerde Doğal Renklendirici Karamuk Kullanımı ve Kalite Parametrelerine Etkisi " isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 12 Haziran 2020 tarihinde saat 15:00'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.
Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.
Jüri Üyeleri:
1- Prof. Dr. Bilal BİLGİN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)
2- Doç. Dr. İbrahim PALABIYIK (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)
3- Dr. Öğr. Üyesi Harun URAN (Kırklareli Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)