2020-07-09

Tarım Ekonomisi Anabilim Dalında Doktora Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı.

Ökkeş KULAKOĞLU’nun Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Türkiye'de Tarımda Kendine Yeterlilik ve Gıda Güvencesi" isimli doktora tezinin savunma sınavı 30 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Doktora tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

1- Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tarım Ekonomisi)

2- Prof. Dr. Yasemin ORAMAN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tarım Ekonomisi)

3- Doç. Dr. Berna TÜRKEKUL (Ege Üniversitesi, Tarım Ekonomisi)

4- Dr. Öğr. Üyesi Figen DAĞLIOĞLU (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)