2020-07-10

Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı.

Gamze PEKACAR’ın Doç. Dr. Zeki Ünal YÜMÜN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Kumbağ (Tekirdağ)-Marmaraereğlisi (Tekirdağ) Arasında Marmara Denizine Dökülen Akarsuların Marmara Denizinde Meydana Getirdiği Toksik Element Kirliliklerinin Araştırılması" isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 03 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Doç. Dr. Zeki Ünal YÜMÜN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği)

2- Doç. Dr. Ali Rıza DİNÇER (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği)

3- Doç. Dr. Ali Murat KILIÇ (Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Jeoloji Mühendisliği)