2023-08-21

Öğrencimizin Başarısı

Üniversite öğrencilerinin tohumculuk sektörüne ilgisini artırmak, proje geliştirme bilincini teşvik etmek ve sektörün ihtiyaçlarını karşılama potansiyeli olan projeleri değerlendirmek amacıyla cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tohumculuğun Geleceği" başlığı ile Türk Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) tarafından düzenlenen proje fikri yarışmasında tüm alanlardan sunulan 65 proje fikri arasında Enstitümüz Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencimiz Veli BARAK ve ekip arkadaşı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü 4. sınıf öğrencisi Aleyna Özil yarışmada "Geleceğin Tuzuna Daha Tuzlu Bir Çözüm" adlı proje fikri ile 6.`lık ödülüne layık görülmüştür.

Öğrencimizi kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.